Atenció al públic:

9:00h. - 17:30h.

Camí de Castellnou, 7

25250 Bellpuig

973 32 00 27

vedrunabellpuig@vedruna.cat

Serveis a l’escola

SERVEIS ESCOLARS

Menjador escolar amb cuina pròpia

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei, ARAMARC.

Acollida matinal i permanències

Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida matinal de 8:00 a 9:00 i permanències de 17:00 a 19:00 a la tarda.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Plataforma digital clickedu i App Vedruna

El software Clickedu és una plataforma escolar que inclou la gestió acadèmica, administrativa i econòmica. Un entorn virtual d’aprenentatge amb connexió a llibres digitals . Facilita un espai privat i segur de comunicació amb les famílies.

Serveis digitals

Disposem de pantalles interactives a totes les aules.

Els alumnes de cicle inicial s’inicien en les activitats multimèdia a partir de l’ús de les tauletes.

Els alumnes d’educació primària treballen  individualment amb un ordinador portàtil de tipus chromebook, que facilita en gran manera el treball cooperatiu i la consulta i la navegació per la xarxa. Molts dels continguts que preparem els professors són consultables a través d’aquesta eina. L’acord amb Google permet que puguem gestionar els llocs que els alumnes visiten i la descàrrega controlada d’aplicacions pedagògiques.Tota l’escola està equipada amb una xarxa wi-fi amb fibra òptica que ens permet un treball àgil i còmode.

Estades plurilingües

Les Escoles Vedruna Catalunya oferim la possibilitat als alumnes de 6è de fer una estada a Irlanda durant el curs. Pels alumnes de 3r a 6è  oferim unes colònies d’estiu a Catalunya íntegrament en anglès.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website