Atenció al públic:

9:00h. - 17:30h.

Camí de Castellnou, 7

25250 Bellpuig

973 32 00 27

vedrunabellpuig@vedruna.cat

Projecte educatiu

SOM UNA XARXA DE TRENTA-SET ESCOLES D'ARREU

DEL NOSTRE PAÍS AMB UN PROJECTE EDUCATIU COMPARTIT

VEDRUNA CATALUNYA

Som comunitats educadores de llarga trajectòria, amb l’experiència que ens dona un camí iniciat l’any 1826, quan a Catalunya tot just s’obrien les portes de les primeres aules d’ensenyament femení. Som escola cristiana, catalana i compromesa amb la cultura i la llengua del nostre país.

El nostre Projecte Educatiu es recolza en uns equips de treball compromesos amb un doble objectiu: servir al ple desenvolupament de les persones i servir a la millora de la societat. Aquest plantejament ens ha portat a accentuar els aspectes següents:

Ens distingim per un estil de relacions humanes properes i senzilles, amb la intenció que l’alumne visqui en un entorn acollidor i familiar que afavoreixi l’aprenentatge.

L’atenció i l’acompanyament educatiu de les persones, en funció de les seves necessitats, i l’estímul al ple desenvolupament de les possibilitats de cadascú.

El compromís amb una educació en valors que és a la base d’una convivència veritablement humana, alhora que coherent amb un model educatiu d’inspiració cristiana.

El diàleg escola-famílies en un marc de coresponsabilitat educativa i de recolzament mutu.

EIXOS EDUCATIUS

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.