Atenció al públic:

9:00h. - 17:30h.

Camí de Castellnou, 7

25250 Bellpuig

973 32 00 27

vedrunabellpuig@vedruna.cat

Vedruna Bellpuig

Som Vedruna Bellpuig

Des de 1854 estem presents a Bellpuig, acompanyant les famílies en l’educació dels seus fills/es. Un estil educatiu compromès amb el nostre país i amb l’ideari de Joaquima de Vedruna.

ELS NOSTRES VALORS

Un equip de mestres preparats i en constant formació per tal que els nostres alumnes esdevinguin competents i compromesos amb la societat.

Comptem amb la confiança i el suport de les famílies, implicades en l’acció educativa de l’escola.

El nostre alumnat és majoritàriament del poble, oferint servei també a la resta de la comarca en les etapes de llar d’infants, educació infantil i educació primària.

UN ENTORN PRIVILEGIAT

En un primer moment les germanes Vedruna es van instal·lar al centre de la vila. Posteriorment, al quedar l’escola petita, es va construir un nou edifici als afores envoltat de natura i amb molts espais oberts.

Actualment disposem d’un edifici per a la Llar d’Infants, un per Educació Infantil i Primària i una sala polivalent per activitats amb alumnes i famílies.

El centre disposa, també, d’un espai de joc exterior per a cada etapa educativa per a gaudir i aprendre del nostre entorn.

El Departament d’Orientació i Intervenció Psicopedagògica vetlla per atendre totes les demandes relacionades amb el procés d’aprenentatge i amb el benestar psicològic i emocional de tots els alumnes.

ELS NOSTRES SERVEIS

Acollida matinal i permanències

Per ajudar les famílies a conciliar l’horari laboral i escolar oferim acollida matinal de 8:00h a 9:00h i permanències de 17:00h a 19:00h a la tarda.

Menjador escolar amb cuina pròpia

El servei de menjador amb cuina pròpia en el centre i amb una empresa externa que garanteix la qualitat del servei.

Assessorament psicopedagògic

Un equip de professionals de la psicologia i pedagogia orienten als alumnes i les famílies que precisen aquest servei.

Activitats extraescolars

Oferim un ventall ampli d’activitats extraescolars per a potenciar els interessos i les habilitats dels nens i nenes.

EQUIP DIRECTIU

EL NOSTRE EQUIP

Educació Infantil

1r cicle d'Educació Infantil - Llar d’Infants

Acompanyem als infants en les seves primeres descobertes amb una mirada respectuosa i en un clima familiar i de confiança.

En col·laboració amb les famílies, vetllem pel desenvolupament integral de l’infant i la seva socialització tot oferint-li propostes d’aprenentatge adequades i atractives.

2n Cicle d’Educació Infantil

Potenciem el joc com a eina d’interacció social, d’aprenentatge i de creixement personal mitjançant els racons de joc simbòlic, l’experimentació, els espais d’aprenentatge i la creativitat amb elements naturals.

Educació Primària

Cicles de Primària

A partir de les fortaleses dels alumnes, potenciem: l’adquisició i ús dels coneixements, la gestió de les emocions, l’actitud cívica i les relacions interpersonals.

Les treballem mitjançant jocs i activitats que els despertin la curiositat i la motivació pels aprenentatges.

Potenciem el treball cooperatiu fomentant la interacció entre infants, per assolir objectius comuns, mitjançant el diàleg.

Estimulem l’autonomia tenint en compte la diversitat de l’aula i el desenvolupament de les seves capacitats.

Treballem perquè els nostres alumnes siguin competents en l’àmbit digital, que sàpiguen cercar, contrastar, seleccionar i compartir informació. Que es puguin comunicar tot fent un ús responsable de les eines tecnològiques.

Vetllem per a millorar l’autonomia i l’esperit crític a fi de donar resposta a les situacions quotidianes, tot argumentant i raonant la seva actuació.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website