Atenció al públic:

9:00h. - 17:30h.

Camí de Castellnou, 7

25250 Bellpuig

973 32 00 27

vedrunabellpuig@vedruna.cat

Llar d’Infants

ELS MÉS MENUTS DE L’ESCOLA

(DE 0 A 3 ANYS)

De petits a grans

A la llar d’infants es proporciona un entorn acollidor per tal que els més petits descobreixin el món que els envolta amb afecte i seguretat.

A la llar d’infants, els més petits disposen d’un entorn acollidor, afectiu i de confiança. Se’ls acompanya en la descoberta del món que els envolta amb propostes educatives adaptades al seu moment evolutiu, entenent el joc com la font principal d’aprenentatge.

Es vetlla per un desenvolupament integral de l’infant tot potenciant la seva autonomia.

A la Llar d’infants promovem el desenvolupament integral de l’infant tot potenciant l’adquisició de l’autonomia i el desenvolupament de les capacitats. Acompanyem als infants en el seu procés de canvi, i dia a dia fomentem l’estima per la vida i el creixement en valors.

Cerquem un entorn familiar adaptat als infants, que els proporcioni la seguretat i la confiança necessària per explorar i descobrir tot el que els envolta.

Es vetlla perquè la primera experiència de socialització fora de l’entorn familiar sigui adequada i de qualitat.

Sabem que la comunicació amb la família ha de ser fluida i constant per consolidar les bases dels aprenentatges dels més petits i petites de l’escola.

L’infant és el protagonista de tot allò que s’esdevé a l’aula. Donat que cada infant és únic i també ho és el seu procés evolutiu, respectem el seu ritme de desenvolupament. Creem propostes adequades al seu moment maduratiu que estimulin la constància i l’esforç.

A través de l’estímul dels diferents llenguatges i propostes amb el joc com a element clau, els infants van creixent alhora que aprenen i desenvolupen capacitats.

Oferim als infants propostes variades per tal de respondre a tots els interessos i necessitats.

A la llar d’infants, proposem activitats quotidianes, on el joc i l’experimentació són el centre de la proposta educativa.

Volem que els més petits de l’escola desenvolupin hàbits sostenibles, a través d’activitats que tenen com a objetiu conèixer i cuidar l’entorn que els envolta. Som conscients que de ben petits han d’estar preparats per aprendre a viure en un món global i respectuós, per aquest motiu, el respecte, la tolerància formen part dels objectius de les activitats diàries.

Celebrem i vivenciem les festes i tradicions populars de la nostra terra i compartim amb vosaltres moments únics, on els infants coneixen la cultura i el país.

PER MÉS INFORMACIÓ, CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l’escola.
CreaEscola Quality Certificate for Education Website